mandag 2. mars 2009

Hei.

Da skal jeg prøve å komme tilbake på denne BLOGG.

Denne BLOGG og vår hjemmeside var noe vi starte med da vi hadde lyst å dele litt av alle gleder vi hadde med vår FØRSTE BULLDOG "Winnie"...........

Men så en dag ble hun syk og vi mistet henne :`-(
DA STOPPET ALT her inne. Savner henne MASSE og merker det er tungt å skrive dette.
Hun var bare ALT og HADDE ALT en hund kunne ha.
Hun ga oss såååååå MYE glede og var ALLTID med oss. "Skyggen" var det noen som kalte henne :-) Gikk jeg gikk hun :-)

Men selv om vi ALDRI vil glemme henne og savnet er stort så har vi 2 andre her hjemme som oxo gir oss masse glede :-)

Wanja.
er Winnies Kull-søster som har masse av det Winnie hadde.
Lycke.
er husets yngstemann som nå er blitt 1.år. Winnie var hennes reserve mor da hun flyttet hjem til oss som liten valp. Winnie tok rollen som "MOR" så innpå seg at hun fikk melk og ammet Lycke da hun var liten.

Så nå går vi videre i denne BLOGG med to HÆRLIGE BULLER , Wanja og Lycke.
Vi må ikke glemme Tino. (Mammas bulldog) somhar sitt hjem nr.2 hos oss. Han bodde her til han var 7.mnd men er stadig her hos oss da vi bor i huset ved siden av :-)


Det har i vinter vært en del innom siden vår her og tatt kontakt pga hunde genserene jeg lager. Vi vet det kan være kaldt for små valper som skal ut i denne kulden så nå har jeg funnet frem oppskriften her og det er bare å ta kontakt så sender jeg den på mail.






Har 7 stk i forskjellige farger jeg gjerne gir bort til noen som nå skal hente en valp.

ALLE GENSEREENE ER NÅ GITT BORT......

Har en del bestilling så tørr ikke love noen ennå. Så stikker jeg noen nå som jeg vil gi bort til noen kjente som nå har fått en HÆRLIG Bullevalp.

ER TAKKNEMMELIG FOR EN MAIL MED MÅL PÅ HUNDEN SOM ØNSKER GENSER SLIK AT JEG KAN FINNE RIKTIG STR. OG SKRIV HVOR GAMMEL DEN ER.

Se måleskjema på hjemmesiden. Prioriterer de først de som hjelper meg med mål da jeg ikke har valp i hus selv og har noen å måle på. Jeg må jo ha noen mål å strikke etter ;-)

Er det noen der ute som har en veldig liten valp så ta kontakt. Strikker genser til den som takk for hjelp med mål på str av valpen.

På forhånd TAKK.